Uvod u analni seks

Razmišljate o iskušavanju analnog seksa s partnerom prvi puta? Ovdje je sve što trebate znati.

U ovoj temi ćemo proći sve oko eksperimentiranja i same analne penetracije, te Vam time pomoći da napredujete sami, s partnerom ili s analnim seksualnim igračkama kako bi postigli zadovoljavajući užitak u analnom seksu.

1. Higijena

 

Trebalo bi se podrazumijevati da ukoliko seksualno stimulirate područje koje je osnovno namijenjeno „izbacivanju otpada“, Vaš anus mora biti savršeno čist. Umočite se u opuštajuću kupku i temeljito očistite to područje.

Mnogi početnici u analnom seksu vole koristiti intimni tuš kako bi se osigurala potpuna čistoća, te je to svakako nešto što preporučamo da učinite. Ukoliko se osjećate nesigurno jer će se Vaš ljubavnik prvi put u potpunosti fokusirati na Vaš anus, slobodno nježno obrijte ili depilirajte kožu među guzovima kako bi bili privlačniji (kao porno zvijezde).

Iznenaditi ćete se koliko će Vas to opustiti i dati Vam samopouzdanja – probajte.

2. Koristite lubrikant

 

Nemojte ni pokušavati bilo kakvu vrstu analne penetracije bez korištenja neke vrste lubrikanta.

U našem sex shopu izvrsne lubrikante svih vrsta, a za analni seks naravno preporučamo pojačane analne lubrikante.

3. Počnite polako

 

Ukoliko Vam je prvi put da iskušavate analni seks, svakako preporučamo da počnete s partnerovim prstima ili butt plugom za početnike (manje veličine). Na primjer, Afterdark Amethyst butt plug S je idealan za početnike.

Korištenje male sexy igračke prije same partnerove penetracije ugrijava analno područje, upoznaje anus sa samim osjećajem penetracije (uglavnom je to područje predviđeno za izlaz).

Za početak partner bi trebao nanijeti lubrikant na svoj prst ili butt plug, te početi nježno s vrhom, a onda nastaviti lagano napredovati sve do potpunog umetanja.

Preporuča se koristiti maksimalno do tri prsta ili napredovati s manjeg do većeg butt pluga, ali samo ukoliko ste još opušteni i zadovoljeni.

Nemojte zaboraviti koristiti lubrikant na svakom prstu koji koristite.

Kada i ukoliko ćete biti spremni možete napredovati prema „većim“ umetanjima – dildo ili penis.

Upamtite da nema žurbe i uzmite si vremena. Ne zaboravite biti maksimalno nježni. Kasnije uvijek možete pojačati intenzitet, no za početak si pojednostavite kako bi znali što Vam odgovara.

4. Čišćenje

 

Svaki put nakon analnog seksa budite sigurni da temeljito očistite anus i sexy igračku ili dio tijela koji je bio u Vama.

Za čišćenje sexy igračaka odaberite nešto iz naše ponude sredstava za čišćenje igračaka.