Naručiti na Erotic.hr možete brzo, diskretno i sigurno.

Tri načina naručivanja:

1. Putem internet trgovine

2. Telefonski

3. Putem e-maila info@erotic.hr

Za narudžbe nije obavezna registracija, možete naručiti kao "gost" ili kao registrirani korisnik. Ako se registrirate možete vidjeti više informacija o povijesti naručivanja, statusu narudžbe, listu želja, mijenjati svoje podatke o dostavi, itd.

Erotic.hr vrši dostavu u suradnji s GLS-om. Sve narudžbe zaprimljene do 14:00h obrađuju se i šalju isti dan, narudžbe naručene poslije 14:00h šaljemo prvi sljedeći radni dan.

Znamo da je diskrecija najvažnija, te se maksimalno trudimo u načinu pakiranja. Svi proizvodi su zapakirani u neutralnoj kartonskoj ambalaži smeđe boje. Ambalaža je naravno ispunjeno dodatnim zračnim jastucima kako ne bi došlo do oštećenja samog proizvoda. Na vanjskoj ambalaži navedeni su isključivo Vaši podaci i podaci naše tvrtke ED TRADE d.o.o. Nigdje nije navedeno Erotic.hr ili Sex shop što bi asociralo na sadržaj paketa ili od kuda dolazi. Nitko ne može pretpostaviti sadržaj paketa uključujući dostavljača.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 40,00 €, dok se za narudžbe manje od 40,00 € dostava naplaćuje 3,00 €.

Rok dostave na vašu adresu je 1-2 radna dana. Većinom je rok dostave 1 radni dan, osim za manja mjesta i otoke. Paket možete pratiti na stranici GLS-a.

Molimo provjerite status paketa u GLS sustavu za praćenja pošiljka upisivanjem broja pošiljke. Za sve dodatne informacija slobodno nas kontaktirajte na info@erotic.hr

Trenutno dostavljamo samo na teritoriju RH.

Plaćanje je moguće gotovinom prilikom preuzimanja paketa (pouzećem), internet bankarstvom ili karticama online. Moguće je platiti i kreditnim karticama online do 12 rata, više možete pročitati ovdje.

Ako izaberete način plaćanja pouzećem prilikom isporuke možete platiti dostavljaču isključivo gotovinom.

Shvaćamo da je putem interneta teško odabrati idealni proizvod, kako bismo vam smanjili brigu omogućujemo povrat proizvoda ili zamjenu u roku 30 dana od isporuke. Za vraćeni proizvod napravit ćemo povrat punog iznosa uključujući dostavu ako je naplaćena.

Svi proizvodi koje se vraćaju moraju biti nekorišteni, nenošeni i neotvoreni te sa svim isporučenim dijelovima te u originalnom pakiranju.

Zbog higijenskih razloga niti u kojem slučaju neće prihvatiti povrat proizvoda koji su otvoreni i/ili upotrebljavani.

Povrat sredstva ćemo napraviti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u 14 dana od zaprimanja proizvoda.

Nema potrebe za brigom jer svi naši proizvodi imaju jamstvo 24 mjeseci.

U slučaju da imate neispravni proizvod ili proizvod koji je promijenio svojstva javite nam se na info@erotic.hr.

Proizvod ćemo zamijeniti za isti ili srodni prema dogovoru ili napraviti povrat plaćenog iznosa.

Više o jamstvenim uvijetima potražite ovdje.

Uvijek se prilagođavamo Vašim željama. Ako trebate određeni proizvod a ne možete ga naći u našoj ponudi. Obratite nam se pokušat ćemo nabaviti željeni proizvod u što kraćem roku. Kontakt obrazac

Erotic.hr povremeno daruje svim ili određenim kupcima (Facebook pratiteljima, newsletter pretplatnicima)kupone za posebne promocije određenih proizvoda.

Kupon možete iskoristi tako da upišete tekst kupona koji se sastoji pretežno od jedne riječi ili niza znakova u polje za kupon i kliknete primjeni.