Što znači da smo najdiskretniji sex shop u RH?

Važno nam je da svi naši kupci sigurno i slobodno uživaju u našim proizvodima. Želimo da se kod nas osjećate ugodno - neovisno o vašoj seksualnosti i stvarima koje vas uzbuđuju. Stoga smo uvijek otvoreni za sve vaše upite preko našeg chat messengera ili izravno na mail info@erotic.hr

Također smo uspostavili zavidnu razinu diskretnosti te se možemo pohvaliti da smo uistinu najdiskretniji shop u državi. Sve što radite na shopu ostaje u potpunoj tajnosti. 

Poduzeli smo sljedeće korake kako bismo vas zaštitili i osigurali bezbrižno iskustvo:

Ime tvrtke

Sve transakcije se obavljaju na ime tvrtke ED TRADE d.o.o. Također svi računi i paketi dolaze s tog imena. Ne samo da naše ime nimalo ne podsjeća na sex shop, već i pod tim imenom djelujemo kao partner u prodaji elektroničke opreme.

Tako da ako čak i netko slučajno vidi uplatu ili povrat novca na vašem računu, neće to moći povezati s trgovinom za odrasle.

Paket

Sve narudžbe stavljamo u neutralne i neprozirne kutije. Nitko tko dostavlja ili ugleda vaš paket neće moći otkriti što se nalazi unutra. Istovremeno su proizvodi unutar paketa omotani neutralno označenim papirima kako bi se sačuvali u tranzitu.

Naknadno odlaganje smeća (pakiranja i papira) se isto obavlja jednostavno jer se ni iz toga ne može otkriti što je bilo u paketu.

Jedna zadužena osoba

U erotic.hr imamo sustav da ista osoba koja ugleda narudžbu, pakira stvari, radi fakturu i predaje paket GLSu. Također osoba s kojem komunicirate preko chata ili maila je osoba koja će vam napraviti narudžbu. Tako osiguravamo dodatan stupanj sigurnosti i ugode. Posvećena vam je jedna osoba od povjerenja.

Nema papirnog traga

U erotic.hr ne radimo nepotrebna printanja. Kod nas u trgovini se nigdje ne mogu naći papiri s vašim informacijama ili statistike o prodajama. Ne samo da smo ekološki osviješteni, već tako još više osiguravamo vašu anonimnost.

Jamčimo da nitko ni slučajno ne može negdje pročitati da ste vi napravili narudžbu. Također fakture koje printamo glase na broj narudžbe, a ne na ime. Narudžbe stavljamo izravno u paket i ne izrađujemo papirnate kopije. 

Nema digitalnog traga

Ako nam se javite na mail s pitanjima, vaš mail brišemo iz inboxa jednom kada smo na upit uspješno odgovorili i razgovor je završen. Strogo pratimo sve norme i pravila struke.

Na stranici je implementiran SSL certifikat, koji čini sve informacije koje razmjenjujete s nama potpuno sigurnima. Dakle, svi podaci koje unesete na našoj web stranici ili osobnim informacijama, automatski postaju tajni zahvaljujući enkripciji.

To štiti vaše podatke od neželjenih pogleda. Također, sve transakcije su sigurne i pouzdane, a plaćanja se obavljaju glatko, bez ikakvih poteškoća. 

0 problema dosad

Poduzimamo korake za maksimalnu diskretnost. Tomu u prilog govori da smo dosad imali 0 problema. Poslujemo nekoliko godina, poslali smo tisuće narudžbi, a još nam se nije dogodio slučaj kršenja diskrecije.

Osim toga, garantiramo da svi proizvodi koje vidite u online trgovini se nalaze i kod nas u skladištu. Ne može se dogoditi da naručite proizvod kojeg nema pa da ga mi brže-bolje moramo naručivati od dobavljača. Mogućnost grešaka je svedena na minimum.  

Zaključak

U erotic.hr imamo jedan cilj - pružiti vam pouzdano, sigurno i diskretno iskustvo. Stoga s nama možete kupovati s povjerenjem. Vaše zadovoljstvo je previše bitno da biste pristali na bilo kakvu drugu vrstu usluge.