Seksualne igračke od kojih mnogi zaziru

Zadovoljstvo ne završava s vibratorom!

Seksualne igračke dio su vaših seksualnih igara, no od nekih još uvijek zazirete. Vaše seksualno zadovoljstvo ne mora završiti tek s vibratorom, pokušajte s igračkama za „naprednije“!

Želite iskušati nešto novo i drugačije, pali vas BDSM ((ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam), vaše fantazije često su vezane uz dominaciju, pokoravanje, vezivanje, pa i kažnjavanje, no, još se niste odvažili?

Za ulazak u uzbuđujući svijet nastranih seksualnih igračaka odlično će vam poslužiti već i - povez za oči. On će vašoj partnerici/partneru pomoći da maksimalizira senzualno uzbuđenje, jer će ograničenje jednog osjetila pobuditi druga.

No, prije nego započnete ovu igru svakako najprije razgovarajte sa svojom partnericom/partnerom. Još je uvijek naime, uvriježeno da je BDSM nešto prljavo i nastrano, stoga u razgovoru s partnericom/partnerom zajedno morate osvijestiti da je dobar seks upravo onakav kakav želite vi i vaš partner.

Uostalom, dobra komunikacija je temelj svake zdrave seksualne veze, a pogotovo one koja će uključiti i BDSM igre. Bez informiranog pristanka, obostranog međusobnog povjerenja među partnerima i želje oba partnera da u seksualni odnos uvedu BDSM izostat će željeno uzbuđenje i ugoda, a umjesto osvježenja u vašoj vezi takve vruće igre mogle bi vam donijeti puno problema. 

Seksualne igre traže konsenzus svih koji sudjeluju i s njima možete započeti samo sa zainteresiranima za ovakva uzbuđenja. Svatko naime, ima različite granice. Otvorenost za nove aktivnosti u spavaćoj sobi je izvrsna, no ipak, zajedno s partnericom/partnerom nastojte utvrditi „krajnju granicu“, onu koju nikada, ali baš nikada ne želite prijeći.  

Stoga prije nego što kupite bič ili lisice, prije nego što počnete koristiti stezaljke ili ogrlice, razgovarajte s partnerom. Dobar BDSM seks počiva na istim načelima kao i zdrava, dugoročna veza. I tu su presudno važni - komunikacija, povjerenje, razumijevanje i strpljenje.

Uvijek imajte na umu da je dobar seks onaj koji je sporazuman i ugodan. Zato nemojte pristati da društveno konstruirani tabui stanu na put vašem zadovoljstvu. Budite i malo „zločesti“! U tome će vam pomoći zanimljive igračke. (nastavit će se)