Predstavljamo Satisfyer brend

O brendu

Satisfyer je njemački brend osnovan s jasnom vizijom omogućavanja najpotpunijeg seksualnog iskustva uvođenjem tehnologija koje ljude stavljaju na prvo mjesto.

  1. lansiraju prvi proizvod, sada već legendarni Satisfyer Pro 2 stimulator klitorisa (s patentiranom Air-Pulse tehnologijom) koji je od tada postao najprodavanija svjetska seksualna wellness inovacija koja isporučuje orgazme u rekordnom vremenu. Vizionarski pristup ove marke usmjeren prvenstveno na čovjeka odveo ih je do najbrže rastuće robne marke seksualnog zdravlja. Objavljuju 200 inovacija svake godine. Uz inovacije, glavni cilj im je pružiti maksimalan užitak po optimalnoj cijeni za korisnika.

Također su brend #1 za kreiranje individualnog multisenzornog seksualnog svemira.

Iz široke ponude izdvajamo sljedeće artikle kao idealne za upoznavanje sa Satisfyier svijetom užitaka:

Satisfyer Double Classic Partner - Duble Classic je vibrator za parove koji se koristi tijekom vođenja "ljubavi", stimulirajući oba partnera istovremeno. Svojim ergonomskim oblikom povećava želju i nudi raznoliko, intenzivno seksualno iskustvo. U obliku je slova “U” što omogućuje istovremenu stimulaciju G-točke i penisa, dok njegova gornja strana prenosi vibracije izravno na klitoris. 

Satisfyer Double Flex G-Spot vibrator - opremljen je s 3 snažna motora koji istovremeno stimuliraju G-točku i klitoris. Dva motora nalaze se u razdvojenom stimulatoru klitorisa koji osigurava široku i intenzivnu stimulaciju, dok se treći nalazi u tijelu vibratora za stimulaciju G-točke.

Double Flex je fleksibilan i ima fleksibilnu strukturu jer je u potpunosti izrađen od mekog silikona koji je siguran za tijelo i optimizira vibracije.

Također ima 12 funkcija vibracije, kojima možete upravljati iz same igračke ili iz aplikacije Satisfyer Connect s iOS-a i Androida na svom pametnom telefonu, tabletu ili Apple Watchu.

Satisfyer Set Fabulous Four Vibrator - svi za jednog – jedan za sve. Otkrijte najprodavaniji set Satisfyer Fabulous Four. Uključeni su analni i Rabbit vibrator, stimulator s tlačnim valovima, kao i masažer. Svi proizvodi izrađeni su od silikona i jednostavno se mogu zamijeniti. 

Favoriti u vrhunskom 4 u 1 setu, s ljubavlju sastavljenim za Vas i Vaše individualne potrebe: ovo su Fabulous Four.
Fabulous Four sastoji se od vibratora s tlačnim valovima, analnog vibratora, Rabbit vibratora i masažera, čiji se nastavci mogu svaki put staviti na praktičnu bazu pokretom Klikni & Okreni za 90°. Nježne pastelne boje i privlačan dizajn također čine Fabulous Four vizualnim vrhunskim proizvodom.

Kompletnu ponudu brenda Satisfyer provjerite ovdje, a niže možete provjeriti artikle po pojedinim kategorijama zbog lakšeg snalaženja:

Kao što smo već prije spomenuli, fokus je na ljude i njihovu dobrobit, tako da se u ponudi uz poticanje seksualnosti, te na taj način srtimulacije zdravlja, nalaze i proizvodi direktno namijenjeni zdravlju žena, kao što su vaginalne kuglice i menstrualne čašice.

U širokoj ponudi pronaći ćete i sexy igračke koje nadilaze sve dosad poznate igre, te spajanjem istih na nagrađivanu aplikaciju „Satisfyer Connect“ možete dosegnuti nove vrhunce užitka uz cijeli novi spektar personaliziranih doživljaja. Povežite svoj vibrator s ovom besplatnom aplikacijom i predajte kontrolu u ruke svojem partneru koji može biti i kilometrima od Vas, te na taj način održite žar u vezi na daljinu.

#1 globalni brend koji zadovoljava sve prohtjeve

100.000.000 obožavatelja našeg brenda i proizvoda diljem svijeta garantira da ćete i Vi biti jedan od njih. Kod nas nema kompromisa u kvaliteti i slušanju korisničkih konstruktivnih primjedbi, a sve u cilju pružanja čim boljeg (stvarnijeg/intenzivnijeg) iskustva.

Uživajte u našim proizvodima - #SatisfyerEffect

Sve što radimo temelji se na našim uvjerenjima:

Oslobađanje osobne seksualnosti je supermoć za zdravlje, zadovoljstvo i osnaživanje pojedinca.

Uz Satisfyer jednostavno se povezati sa svojim najintimnijim izvorima osobnog zdravlja i dobrobiti, kako bi uživali u mnogim prednostima istih – to nazivamo #SatisfyerEffect:

  • Podignite svoj nivo zdravlja na najugodniji način
  • Učinite osjećaje koji Vam oduzimaju dah beskrajnim
  • Živite život puni seksualnog samopouzdanja i zadovoljstva