Kako se ljeti zabaviti s partnerom (ili bez) ?

Kako se ljeti zabaviti s partnerom (ili bez) ?

Vjerujemo da Vam vrućine sigurno ne pomažu u Vašim seksualnim aktivnostima, no to ne bi trebalo biti tako – znanstveno je dokazano da smo u ljetnim mjesecima najraspoloženiji za sex. Ukoliko ne boravite u klimatiziranim prostorima, cijela ideja dodirivanja partnera može se činiti suludom, no to ne mora biti tako. Imamo par prijedloga kako se uz vruće igre i rashladiti:

Hrana kao igra/predigra

Jedan od klasika su svakako ledene kockice, bilo da ih koristili za lagano nadraživanje partnerove kože ili erogenih zona, a naravno mogu izvrsno poslužiti i pri oralnom zadovoljavanju partnera/partnerice (samo u ovom slučaju prilikom zamrzavanja istih vodite računa o veličini samih kockica – ipak Vam trebaju stati u usta 😊 ). Alternativa ledu može svakako biti i sladoled koji možete konzumirati zajedno uz oralno zadovoljavanje partnera, no u ovom slučaju nikako ne zaboravite da se šećer nikako ne slaže sa vaginom, jer može dovesti do poremećaja u prirodnom pH i dovesti do gljivične infekcije (a to nitko ne želi). Igrati se možete i sa zaleđenim komadićima raznog dragog Vam voća – slobodno pustite mašti na volju.

Mentol bomboni

Znate da mentol bomboni osvježavaju dah, no jeste li znali da isti osjećaj pružaju i Vašem partneru prilikom oralnog zadovoljavanja? Sljedeći put ubacite koji mentol bombon u usta i vidjet ćete da ćete partneru pružiti novu dimenziju zadovoljstva.

Seks pod hladnim tušem

Da, evo konačno razloga za seks pod tušem. Kosa će Vam vjerojatno već biti ljepljiva od vrućine tako da se ne morate brinuti za nju  – cijela stvar sigurno neće izgledati romantično i idealno kao na filmu, ali to nije ni cilj! Rashlađivanje zajedno s partnerom uz dodatak obostranog zadovoljstva može Vam učiniti zajednička tuširanja nečemu u čemu ćete oboje izrazito uživati – odvrnite hladnu vodu i na posao!

Bezgranične sexy igre

Ovisno o Vašem bračnom statusu, te s kime i gdje planirate provesti godišnji odmor – razmislite o kući za odmor u kojoj ćete imati potpunu privatnost. Privatnost otvara opcije sexy striptiza za partnera, mogućnosti golog kupanja i igre u bazenu (uz uvjet da ga kuća naravno ima), imate cijelu kuću za sebe i možete radit što god Vam padne na pamet, a uvijek je tu i tuš gdje možete završiti zajedno.

Cooling lubrikanti

U našoj širokoj ponudi lubrikanata imamo naravno i cooling lubrikant koji pruža osjećaj hlađenja prilikom upotrebe. Možete ga koristiti za senzualne masaže prilikom predigre, a naravno pogodan je i za sve vrste penetracije, te za uporabu s kondomima od lateksa.

Hlađenje dilda

Da ne kažete da smo sve preporuke iznijeli samo za parove, evo i nešto za samostalne umjetnike (iako su dilda dobrodošla i u zajedničkim igrama). Prije upotrebe rashladite svoj dildo u hladnjaku nekih tridesetak minuta (ili koje Vam već vrijeme odgovara – poigrajte se) i dobit ćete novu dimenziju užitka. U ponudi imamo čak i temperaturno osjetljiv dildo koji prema temperaturi mijenja i tvrdoću za još jednu dimenziju užitka.

Ne preporučamo da u hladnjak stavljate uređaje koji u sebi imaju elektroniku.

Nadamo se da smo ovim prijedlozima bar nekima od Vas dali poneku ideju kako održati seksualni život aktivnim i pod ovim nesnosnim vrućinama – no, ljeto je – kada će biti vruće ako ne sada? Pa zagrijte onda i partnera/partnericu uz ove „rashladne“ metode. 😊

Vaš erotic.hr – mi brinemo o začinjavanju Vašeg seksualnog života!