Kako odabrati idealni dildo ?

Odabir idealnog dilda može se činiti zastrašujućim zadatkom, posebno za one koji su novi u svijetu seksualnih igračaka. S toliko oblika, veličina i materijala dostupnih, može biti zbunjujuće znati odakle početi. Međutim, uz malo znanja i razmišljanja, možete pronaći dildo koji je idealan za vas i vaše želje. Nekoliko korisnih savjeta o tome kako odabrati idealni dildo.

Razmislite o veličini

Prva stvar koju trebate uzeti u obzir prilikom odabira dilda je veličina. Dilda dolaze u različitim veličinama, od malih i vitkih do velikih i debelih. Razmislite o tome koja veličina vam je ugodna i uzbudljiva. Ako ste novi u korištenju dilda, možda biste trebali početi s manjom veličinom i postupno prelaziti na veću. S druge strane, ako ste iskusni i znate da vam je draža veća veličina, možete odmah početi s većim dildom.

Odaberite pravi materijal

Dilda se izrađuju od različitih materijala, uključujući silikon, gumu, žele i drugih materijala. Važno je odabrati materijal koji je siguran za vaše tijelo i osjeća se ugodno za vas. Silikon je popularan izbor jer je hipoalergen, lako se čisti i ima realističan osjećaj. Međutim, neki ljudi možda više vole mekši materijal poput gume ili želea.

Odabir oblik

Oblik dilda također može napraviti veliku razliku u vašem iskustvu. Neki dilda imaju realističan oblik, dok drugi imaju apstraktniji oblik. Razmislite o tome koji oblik vam je ugodan. Primjerice, ako preferirate stimulaciju G-točke, možda biste željeli dildo s zakrivljenim oblikom. Ako preferirate stimulaciju klitorisa, možda biste željeli dildo s izbočinom ili dvostruki dildo.

Razmislite o značajkama

Dilda dolaze s različitim značajkama, poput vibracija, dildo sa bazom, zakretanja u više smjerova poput gore / dolje ili rotacijom. Razmislite o tome koje značajke će poboljšati vaše iskustvo. Ako volite unutarnju stimulaciju, možda biste željeli dildo s vibracijama. Ako volite igru bez ruku, možda biste željeli dildo s bazom ili dildo sa daljinskim upravljačem.


Odabir savršenog dilda zahtijeva malo razmišljanje i mašte. Razmišljanjem o veličini, materijalu, obliku, karakteristikama i čitanjem recenzija možete pronaći dildo koji je savršen za vaše potrebe i želje. Zapamtite, svatko je drugačiji, pa ono što radi za jednu osobu možda neće raditi za drugu. Nemojte se bojati isprobavati različite dilda dok ne pronađete onaj koji se osjeća savršeno za vas!

Top 5 dilda:

  1. Centauro Magnus 3.0 realistični vibrirajući dildo
  2. Silexd model 1 dildo 17,7cm
  3. Mythology Asher Original vibrirajući dildo 20cm
  4. Liketrue Slidy realistični dvoslojni dildo 20,3cm
  5. Shequ Beast realistični dildo 24,5cm s daljinskim upravljačem