Kako koristiti seksualne igračke s partnerom?

Želite li otkriti nove nivoe povezivanja s partnerom ili želite začiniti erotsku svakodnevicu nečim novim, seksualne igračke svakako mogu biti uzbudljiv način da povećate želju i seksualno zadovoljstvo Vas i partnera.

Seksualne igračke svakako mogu biti odgovor na dugo postavljano pitanje: „Kako učiniti nešto drugačije u spavaćoj sobi?“

Niste sigurni gdje početi ?

Počnimo s osnovama.

Seksualne igračke dizajnirane su kao produžetak i proširenje Vašeg seksualnog potencijala, te pružaju beskonačne mogućnosti za iskušavanje nečeg novog u spavaćoj sobi, a na taj način pomažu Vama i partneru da otkrijete nove načine povezivanja.

Neki od nas imaju uvriježeno negativno mišljenje o seksualnim igračkama – da umanjuju utjecaj i zadovoljstvo partnera ili čak i „mijenjaju“ partnera. No, vjerujte nam da tome ni slučajno nije tako i ta „stigma“ da su sexy igračke „prijetnja“ partnerstvu u odnosu se mijenja – dapače, sve više parova ih smatra nečime što ih dodatno povezuje i oslobađa u spavaćim sobama.

Izvrsno mišljenje o sexy igračkama je da ih smatrate začinima u jelu – ne trebate ih, ali je sve s njima bolje! Sexy igračke začinjavaju Vaše seksualno iskustvo, te ga čine ugodnijim i uzbudljivijim za Vas i partnera/partnere.

Naravno, nema načina da Vam sexy igračke nadomjeste toplinu, ljubav, poljupce i strast koju dobivate od partnera – one su tu jednostavno da stvari učine zabavnijima!

Pomoćnik u seksualnom životu

Sexy igračke mogu Vam pomoći proširiti i svoje seksualne horizonte, a ujedno možete mnogo naučiti o Vašim i partnerovim maštarijama i erotskim potrebama.

Također, ukoliko uzimate terapiju koja utječe na Vašu osjetljivost i mogućnost postizanja orgazma, vibrator doslovno može promijeniti Vaš život. Dobar vibrator pomaže i u smanjivanju očekivanja Vas i partnera – ponekad, bez obzira koliko se partner trudio (pa i mučio) ne bi li došli do vrhunca, on se jednostavno ne događa.

Naposljetku, postoje mjesta koja ruke, usta, jezik i ostali dijelovi tijela jednostavno ne mogu doseći, te je vibrator idealno rješenje.

Naučite partnera nove trikove

Svi znamo uzrečicu „teško je starog psa naučiti nove trikove“ – no to u ovom slučaju nije istina i svakako to možete partneru pokazati i dokazati. Vibrator nudi neograničene nove mogućnosti za seksualnu intimu i zadovoljstvo. Sexy igračke mogu i zajednički seks učiniti daleko ugodnijim – posebno za žene. Mnoge žene jednostavno dolaze do vrhunca prilikom samozadovoljavanja, a teže ukoliko su ovisne samo o partneru.

Pružanje zadovoljstva nije nešto što se jednostavno zna, ali partnera se može educirati na način da mu demonstrirate svoje tehnike dodirivanja kroz zajedničku masturbaciju. Zamolite partnera da bude uz Vas kad mu pokazujete kako želite da sexy igračka bude korištena na Vama.

Možete se zaigrati s opisivanjem postavki vibratora, kako je pozicioniran i kako se osjećate u tim trenucima. To ne samo da je edukativno, već je i totalno sexy, te će partner sigurno zračiti samopouzdanjem kada ga zamolite da preuzme.

Koju sexy igračku odabrati ?

Tek uvodite sexy igračke u svoj odnos? Najbolje je da u početku ne uključujete igračke koje izgledaju kao „dijelovi“ partnera.

U početku probajte sa sexy igračkom koja ne izgleda „prenapadno“, npr Tenga Dual Feel Cup mastrubator.

Stimulatori klitorisa kao Satisfyer Number One savršeno naliježu na klitoris te koriste usisnu snagu kako bi stimulirali osjetljive završetke živaca. Možete ga koristiti za samozadovoljavanje, a i tijekom odnosa s partnerom u raznim pozama - doggy style, obrnuta kaubojka, a i naravno kod analnog seksa – jednostavno ga postavite na klitoris u trenucima kada Vas partner zadovoljava na druge načine!

Želite imati drsko iskustvo van spavaće sobe? Nabavite vibrator za gaćice s daljinskim upravljanjem .

Koliko Vam zabave može pružiti činjenica da ste na večeri s voljenom osobom i sjedite nasuprot nje za stolom, a usput kontrolirate njenu razinu zadovoljstva?

Imate vezu na daljinu? Preuzmite kontrolu nad partnerovim zadovoljstvom uz naše uređaje koji podražavaju aplikacije, kao što su Satisfyer Double Joy app vibrator.

Dodatni bonus: fraze koje Vam mogu pomoći uvesti sexy igračke u spavaću sobu:

„Čuo/čula sam da je ovaj vibrator odličan za parove, zašto ga ne bi naručili i isprobali kad stigne?“

„Stvarno bih voljela isprobati ovaj stimulator klitorisa s tobom. Čula sam da je osjećaj izvanredan, stoga sam ga naručila da vidim hoće li ti se svidjeti.“

„Znam da se osjećaš izvrsno kad prstima dodiruješ klitoris, zašto ne bi naručili ovaj stimulator da vidimo hoće li ti se dopasti?“

„Našao/našla sam ovu cool sexy igračku koja nam može pomoći da održimo vezu kada si na putovanju – zove se „Satisfyer Hot Lover“ i možemo ju koristiti kad pričamo na telefon ili u videopozivu.