5 ideja za seksi Božićne poklone za sebe ili partnera/icu


Božićno vrijeme donosi nam radost, toplinu i priliku za darivanje naših bližnjih ili pak sebe. Međutim, kada su u pitanju intimni odnosi katkad nam je potrebno malo više maštovitosti kako bismo začinili ove blagdanske trenutke. A kako biste sebe ili svog partnera mogli bolje razveseliti nego seksi božićnim poklonom? Ako ste se pitali kako učiniti vaše intimne trenutke posebnijima, mi ćemo vam pomoći. 

Evo 5 ideja za seksi Božićne poklone koji će definitivno rasplamsati vašu blagdansku atmosferu.

G-spot vibratori

Ova seks igračka unosi dozu uzbuđenja kod svake žene. Ona je posebno dizajnirana  za stimulaciju najuzbudljivije erogene zone - klitorisa. Iskusite nevjerojatne trenutke zadovoljstva uz G-spot vibrator. Za intenzivniji užitak, ovaj proizvod nudi različite brzine i načine vibriranja. Ovaj će poklon zasigurno zadovoljiti svaku ženu.

Penis prsteni

Penis prsten je idealan poklon za svakog muškarca. To je jedna od najpopularnijih muških seks igračaka, i to s razlogom! On produljuje trajanje erekcije i povećava njezin intenzitet. Ova igračka pruža muškarcima iznimni užitak i ugodu. Sigurni smo da će se vaš partner obradovati ovom seksi božićnom poklonu.

Igre za parove

Tražite nove poze i zabavne aktivnosti koje će pobuditi strasti u vašoj vezi? Bilo da se radi o ljubavnim kockicama ili seks ruletu, ove igre će vam pomoći da zajedno isprobate nešto novo. Igre za parove su idealna opcija, ako tražite božićni poklon u kojem ćete moći uživati i vi i vaš partner.

Seksi odjeća

Ne postoji žena koja se ne želi osjećati senzualno. Seksi odjeća će obogatiti vaš seksualni život, bez obzira odabirete li elegantan babydoll, set ili izazovni kostim. Za Božić iznenadite svog partnera neodoljivom odjevnom kombinacijom za intimne trenutke.

Butt plug

Za one koji žele istražiti nove dimenzije zadovoljstva, butt plug je odličan izbor. Pogodan je i za žene i za muškarce, a dostupan je i u različitim veličinama i oblicima. Važno je naglasiti da je potpuno siguran za korištenje. Ovo je idealan poklon ako ste obožavatelj analne zabave.

Zaključak

Bez obzira jeste li u dugoj ili kratkoj vezi, ili jednostavno želite darovati sebe, sigurni smo da ćete među ovim proizvodima pronaći onaj idealan za vaše potrebe. Seksi igračke su dostupne kako bi učinile vaš seksualni život uzbudljivijim. Sretan Božić i uživajte u blagdanskim strastima!