Vrući seks za hladne dane

Neobuzdani seks ne treba biti tek ljetna uspomena. Uzbudljivo može biti i pod dekicom! Hladno, zimsko vrijeme pruža divne mogućnosti za vruće igre. Iskoristite duge zimske noći za nezaboravno seksualno iskustvo uz ovih 5 savjeta!

Kažu da s niskim temperaturama opada i seksualna želja, no to ne mora biti tako. Možda su baš zimski mjeseci vrijeme za promjenu seksualne rutine ili barem mjesta na kojima ćete se prepustiti strastima. Zima je idealno vrijeme u godini za eksperimentiranje i novo nezaboravno iskustvo.

Čak i ako ne volite zimu i hladnoću, vaš seksualni život ne treba trpjeti. Probudite se iz zimskoga sna - zima može biti itekako uzbudljivo doba godine. Prepustite se zimskim čarima!

Hladno zimsko vrijeme potiče prisnost među partnerima, zato svoju zimsku avanturu započnite romantično, maženjem pod dekicom uz opuštajuću glazbu i svjetlost mirisnih svijeća. Nemojte zaboraviti da seksualni čin nije tek - penetracija, seks zimi može trajati dulje, zato se prepustite mašti i uživajte polako.

Seksualno uzbuđenje potaknite novim idejama, nježna masaža je svakako jedna od njih, pogotovo ako ćete pritom koristiti i masažna ulja ili svijeće iz naše ponude. Ona će sigurno zagrijati vašeg partnera i pripremiti ga za nezaboravno uzbuđenje.

Pokušajte zimsku romantičnu večer začiniti kakvom seksualnom igricom, svoje seksualne fantazije podijelite s partnerom, vjerujte, moglo bi biti jako uzbudljivo.

Ohrabrite se i isprobajte nove seksualne položaje. Prepustite se mašti i ugrijte se uz svog partnera, svakako pokušajte s položajem - žlica (spooning) jer će vam on pružiti posebnu ugodu u kojoj će uživati oba partnera.

No, nemojte robovati klišeu. Pod plahtama u spavaćoj sobi može biti lijepo, ali u vašem stanu postoje mnoga mjesta na kojima možete doživjeti novo, uzbudljivo iskustvo. U tome vam primjerice, možda može pomoći sušilica za rublje, ona će lijepo zagrijati vašu kupaonicu, a njene vibracije će pružati i dodatnu ugodu tijekom ljubavnog čina.

Za vrući seks u hladnim noćima dobro će vam doći i seksualne igračke. Mogućnosti su neograničene, a moguće predrasude su veliki neprijatelj uzbuđujućeg seksa. Stoga razmislite o vibratoru, možda dildu, lisicama, analne kuglice ili butt plugovi. Igra s njima može biti jako uzbudljiva u dugim zimskim noćima.

Na koju god varijantu se odlučili, ne zaboravite da sve ugodnije „klizi“ kada koristite nešto od lubrikanata, a ukoliko uočite da se ne zagrijavate kao nekada, posegnite za stimulansima iz naše drogerije.