Kako uvesti sexy igračke u vašu vezu?

Većina parova s vremenom ulazi u kolotečinu u spavaćoj sobi. Kako joj doskočiti? Jednostavno – za to naš sex shop ima pregršt sexy igračaka, no problem je kako uopće s partnerom započeti razgovor na tu temu.

To naravno nije uvijek najlakša tema za razgovor, posebno ukoliko s partnerom niste do sad pričali o tome, ali donosimo Vam nekoliko savjeta kako bi Vam to olakšali:

Ispitajte teren

Ukoliko vidite nešto na TV (reklamu ili scenu u filmu) pokušajte onako usput spomenuti svojem partneru (npr: „Nije li ta reklama/scena bila zanimljiva? Bi li možda bilo zabavno nešto takvo probati?“) – ukoliko nastave razgovor i čine se zainteresirani, predložite im ono što imate na umu pa vidite reakciju.

Obavezno objasnite da igračka za odrasle nije zamjena za nikoga i nije tu jer je bilo tko loš u krevetu

Velik čimbenik odupiranja razgovoru o igračkama za odrasle u spavaćoj sobi je i vjerovanje da su one znak da nešto nije u redu, te da partner koji potiče na njih nije zadovoljan.

Kako bi razbili taj mit, pokušajte objasniti partneru da se ovdje ne radi o tome da ga mijenjate nego o istraživanju novih zadovoljstava za oboje, te začinjavanju seksualnog života koji time može samo biti uzbudljiviji.

Usporedite to s nekim novim jelom, restoranom ili novim mjestom za odmor – naravno da volite mjesto na kojem često odmarate, ali je također lijepo povremeno promijeniti ambijent i atmosferu, te otkriti nova iskustva.

Ne komplicirajte i ne preuveličavajte

Možda u mašti vidite svog partnera kako koristi ogromni dildo ili nešto približno tako „veće“. Ukoliko ste novi u našem svijetu, počnite malim koracima. Iako možete biti u napasti kupiti najskuplju ili tehnološki najnapredniju igračku koju trenutno možete pronaći, najbitnije je da se prvo upoznate s osnovama korištenja i budete sigurni da ste i Vi i partner podjednako zainteresirani.

Ovdje pregledajte našu ponudu igračaka za partnere

Ne uvodite sexy igračku usred snošaja bez dogovora s partnerom

Ta vrsta iznenađenja nikako nije dobrodošla i ne preporuča se iznenaditi partnera na taj način, te to najčešće unosi nemir i nelagodu u odnos.

Budite sigurni da znaju za igračku prije upotrebe i spremni su na korištenje iste. U tom slučaju je na Vama da odlučite kada ju uvodite u igru.

Zapamtite se zabavljati

Prikupljanje hrabrosti za razgovor o seksualnim igračkama ponekad može biti iscrpljujuće i stresno, te Vam se može činiti da vam cijela budućnost seksualnog života ovisi o tome da sve prođe kako ste zamislili.

Stoga je izrazito bitno zapamtiti zašto uopće želite igračke u seksu, a to je naravno – zabava.

Zapamtite da je seks prije svega zabavan i da su sexy igračke tu samo da bi se još bolje zabavili. Nemojte ih shvaćati preozbiljno, nisu one ni početak, a ni kraj Vašeg seksualnog života – igračke za odrasle su super, ali uživanje Vas i partnera u seksu je najbitnije.

Poštujte njihovu odluku

Posljednje, ukoliko partner odluči da sexy igračke nisu za nju/njega, morate poštovati tu odluku te odgoditi eventualan pokušaj za neko buduće vrijeme.

Pokušajte im dati čim više informacija zbog čega smatrate da bi igračke za odrasle mogle biti zabavne, te im na taj način ubacite „bubu u uho“ za buduće razgovore, a ostatak prepustite njima.

Plan B

Ukoliko ništa od navedenih prijedloga ne upali, uvijek ostaje opcija da kupite neku sexy igračku za vlastito zadovoljstvo te se zabavite sami u trenucima kada Vašeg partnera nema u blizini.